Доставки и Връщане

Извършваме доставки в цяла Европа с куриерски фирми Геники Тахидромики и Спиди Eкспрес.
Срокът за доставка е 1 работен ден за България и 2 – 5 работни дни за Европа.
Безплатна доставка в България при поръчки над 978лв.
Обикновено доставката на пратка може да се забави поради неблагоприятни метеорологични условия или в резултат от неуспешни опити за доставка.
Моля, прочетете внимателно адреса за доставка, когато правите поръчка. Грешките в адреса водят до закъснения при доставката.
ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ
а. В случай на дефектни стоки при доставка:
Дефектните стоки при доставкатрябва да се върнат в рамките на 10 (десет) работни дни от деня, в който клиентът получи продукта.След като извърши проверка и удостовери, че дефектът не се дължи на неправилна употреба на продукта, нашата компания трябва да го замени със същия или с друг със сходни характеристики като тези на продуктаили да върнестойността му на клиента. Разходите за доставка при връщане на стоки на компанията и изпращане на новия продукт до клиента се поемат от компанията.
Връщането на продукта се придружава от оригиналната фактура за покупка (фактура) и пълната опаковка на продукта. Ако се установи, че повредата се дължи на неправилна употреба на продукта, компанията не е задължена да замени или да кредитира цената, както и разходите за транспорт при изпращане на продукта до компанията, като в този случай разходите за връщане се поемат изцяло от клиента.
б. В случай на повреда по време на гаранционния срок:
Прилага се към Гаранцията на въпросния продукт. Всяко възстановяване на плащане се придружава от оригиналната фактура за покупка, в противен случай връщането на продукта няма да бъде прието.